Carins Tennis o Padel AB

Låt oss presentera oss

OM VÅR AFFÄRSIDÉ

Vi jobbar med tennis i egen regi, genom olika avtal med tennisklubbar och driver sedan deras träningsverksamhet. Just nu är vi verksamma i Mariestads TK och Fiskebäckskil Tk under somrarna.

Vi anordnar också padel och tennis läger för alla åldrar, vuxna som juniorer. Och driver en tennisshop i tennishallen och en padel shop i padelhallen i Mariestad. 

Vi driver också två padelbanor i Mariestads hamn, som är full aktivitet på under sommaren. 

Vi har byggt Mariestads Padelarena tillsammans med  Ymsens fastigheter AB som äger hallen men  där vi kommer driva verksamheten, och även äger padelbanorna i padelhallen! 

Vi anordnar också tennis och padel träning i Fiskebäckskil under sommaren.


 Verksamhetsansvarig och tränare i Mariestad.

Carin Nilsson


Jag är ägare till företaget och har en lång tennisbakgrund som spelare, tränare och som ledamot i förening och förbund. Jag har även jobbat med ekonomi och barn. Mitt intresse för tennis har fött idén till mitt nuvarande företag. Och bristen på tränare och funktionärer i klubbarna gör att jag tror på sättet att jobba. Och nu på senare år även Padeltennis!!

 

ERFARENHET

Jag har jobbat som tennistränare deltid till o från sen jag var 12 år i Mariestads TK. Och har jobbat i distrikts, Region och klubbstyrelse. De senaste sex åren har jag jobbat som egen företagare i sex klubbar med olika uppgifter som Huvudtränare, och där fostrat allt från minitennis till tävlingsspelare. Under de två senaste åren har jag också byggt en padelbana och driver den. Och jobbar även som padeltränare efter att vi gått utbildning sommaren 2019.

info.carinstennisopadel.se


Peter är anställd och  jobbar som ansvarig för alla tennisgrupper i Mariestad och som ansvarig för tävlingsjuniorerna ! Han är även tennistränare och hjälper till med det mesta i företaget!

Peter Lindqvist 

ERFARENHET

Peter har jobbat som tennistränare i över 30 år, och bland annat tränat Robin Söderling i tre år då han var Sverigeetta i tonåren. Han är steg 3 utbildad och har jobbat som utbildare i Tennis väst många år. Han har varit huvudtränare i Lidköping, Mariestad, Skövde och Strömstad och Lysekil. Och är nu även utbildad padeltränare sen 2019 och driver kurser i padeltennis. 

info.carinstennisopadel.se
Nu är vi även Padeltränare!

Peter och Carin har nu varit i Löddeköping på Padelutbildning! första nybörjarkurserna i Mariestad är startade!


Nu är vår padeltränare Tim utbildad

TRÄNARE

Carins Tennis o Padel


                          Tennistränare i Mariestads Tk 2023

                             Peter, Felicia, Oskar och Carin

Carin och Peter jobbar också som padeltränare i Mariestads Padelarena!