Carins Tennis o Padel AB

Låt oss presentera oss

OM VÅR AFFÄRSIDÉ

Vi jobbar med tennis i egen regi, genom olika avtal med tennisklubbar och driver sedan deras träningsverksamhet. Just nu är vi verksamma i Mariestads TK, Lysekils Tk, Tibro Tk och Fiskebäckskil Tk.

Vi anordnar också läger för alla åldrar, vuxna som juniorer. Och driver en tennisshop i tennishallen i Mariestad.     

Vi driver också en padelbana i Mariestads hamn, som är full aktivitet på under sommaren.

Förra veckan startade också vårt padelhallsbygge i Mariestad i samarbete med Ymsens fastigheter AB där vi kommer driva verksamheten, och även stå för padelbanorna i padelhallen! hallen står klar i december 2020.

och padel träning i Fiskebäckskil under sommaren. Verksamhetsansvarig och tränare i Mariestad.

Carin Nilsson


Jag är ägare till företaget och har en lång tennisbakgrund som spelare, tränare och som ledamot i förening och förbund. Jag har även jobbat med ekonomi och barn. Mitt intresse för tennis har fött idén till mitt nuvarande företag. Och bristen på tränare och funktionärer i klubbarna gör att jag tror på sättet att jobba.

 

ERFARENHET

Jag har jobbat som tennistränare deltid till o från sen jag var 12 år i Mariestads TK. Och har jobbat i distrikts, Region och klubbstyrelse. De senaste sex åren har jag jobbat som egen företagare i sex klubbar med olika uppgifter som Huvudtränare, och där fostrat allt från minitennis till tävlingsspelare.

carin.nil@telia.com

Peter är anställd och  jobbar två dagar i Lysekil som ansvarig för alla grupper och två dagar i Mariestad som ansvarig för tävlingsjuniorerna !


Peter Lindqvist 

ERFARENHET

Peter har jobbat som tennistränare i över 30 år, och bland annat tränat Robin Söderling i tre år då han var Sverigeetta i tonåren. Han är steg 3 utbildad och har jobbat som utbildare i Tennis väst många år. Han har varit huvudtränare i Lidköping, Mariestad, Skövde och Strömstad, nu är han även i Lysekil.

tennispolarn@gmail.comNu är vi även Padeltränare!

Peter och Carin har nu varit i Löddeköping på Padelutbildning! första nybörjarkurserna i Mariestad är startade!

TRÄNARE

Carins Tennis o Padel